Iklan ini

Thursday, December 1, 2011

outstation tanpa disangka.

*entri kali ini sarat dengan gambar.kalau tanak tengok,g klik X kat atas sana.PEACE.


assalamualaikum.
kelassssss lah u olssss.
petang semalam ke "swan city" untuk bercuti separuh hari 1 malam di hotel tepi sungai rejang.
percutian ini pun tak dirancang sangat,jap rasa nak pegi,jap rasa tanak.alaaaa,bukan selalu dok otel tepi sungai kan??
ok,lepasss siapkan tugasan2 puan ibu yang dia pesan b4 g kursus,terus siap2 dan kayuh encek neo ke swan city.



malam tadi bersiar-siar dengan puan-puan guru besar.tapi tak lama sebab gerimiss mengundang.jadi balik hotel dengan segera.perasaan nak balik hotel memang tak sabar sebab konon nak sambung make-up belog ni haaaaa.padahalllll, HAMPEH!

dok kat tengah bandaraya,tapi line internet lembap.mungkin sebab angin sepoi-sepoi language dari sungai rejang kot :p

jadi,plan tido awal sambil nak habiskan sisa-sisa novel untuk dibaca.pagi ini bangun agak awal.memandangkan sedang cuti solat,nak bangun lewat sikit.tapi,tetiba dapat panggilan hangit dari big boss tanya pasal kerja.terpaksa berpura-pura dah bangun tidur lamaaaa,padahal baru bangun.


sePAGIan dihabiskan di bilik berhawa-hiwi dingin.memang merancang untuk keluar ke sana ke mari untuk jumpa classmet (orang Sibu), tapi macam MALAS sebab maseh seronok berlegar-legar di katil dengan aman.tapi sempat jugak jengah ke tingkap melihat pemandangan sungai rejang.

nahhh,amek kawwww.


pemandangan dari tingkat 4 pada jam 8 pagi.


ade kolam renang kat tingkat 3.bawah kolam renang ada gym pulak.waktu malam,memang leh nampak jelasss abang body ketak2 sedang berpendidikan jasmani dengan objek2 besi kat situ macam mlm semalam! hahaha,sampai2 je ai kat bilik otel,sebok je selak langsir,terkejutt nengok abang2 tu sedang bersenam kat gym sebab ari tu masa hantar puan-puan guru besar ke sini,tak nampak pun gym.

ok,stop cite sal gym.kite pegi ker citer seterusnya.


pagi ni memang dok melangok kat depan laptop.walau internet macam sang kura-kura jantan yang tak comel,ai pun tetap gigih untuk on9 SAMBILLLLLL

buat kerja yang menghasilkan hasil-hasil seperti di bawah..



wajah c00l sebab SEJUK GILER.


biasa sangat pakai shawl kemas-kemasan gitu *KONONNN* , why not kali ni versi shawl messy2 gitu.

agak tembam di situ.sebok berkaca mata entah tetiba.





ok,citer dah habesssss.kitorang check out jam 1 tengah hari tadi.
on da way,memang lagu slam "gerimis mengundang" betoll lah.


sekian,terima kaseh kerna membaca.lain kali baca lagi ekk??
-salam sayang u olsss-

2 comments:

  1. tokmesti di hotel kingwood sibu nak..kmk pernah juak stay sia...

    ReplyDelete

eh,tak cayer??meh klikk!!

bestt sangattt