Iklan ini

Thursday, September 27, 2012

Kes Biar Betul

ASSALAMUALAIKUM..
salam bulan kesibukan. EHHH?

lama tak update sini. winduuuuu tak..winduuu takkkk??? mintak pelempang betul soalan. 

okey,nak teruskan cerita. memang nak update sebab kes hari ini kat lokasi kerja,.

hari ini,budak2 tahun 1 okey aja.tidak bikin saya naik darah.ehehehehe..awal-awal masok kelas saya dah buat jelingan tajam.jadi,mereka tidak berani nak buat hal.lagipun cuaca di luar agak mendung.mungkin itu faktor perangai mereka elok hari ini.

 

 macam biasa,saya akan bagi mereka latihan menulis...dah siap menulis,warnakan gambar.sambil2 tu,saya berjalan konon2 nak tolong kalau ada they ols ada prob.sambil2 itu,kemas2 kertas dan fail di rak blakang.
SUASANA memang dalam keadaan senyap.jarum jatuh ke lantai pun boleh dengar (menipuuu betull) hahahaha....tapi I LOVEE u lahh my dear kids sebab tak menaikkan darah mummy hari ni! tapi muka saya menten kasi budak2 ni kaw-kaw garang.tak mok senyum.ego betul.haahahaha~

 sedang saya nak angkat fail untuk dibagi kat budak2 ni, tetiba ada benda melompatttt ke shawl saya! OMG.............punyalah jerit saya! budak2 tekejutt n terus pegi dekat sayaaa..
"cikguuu..cikguu..kenapaaa ciikguuu?" ..bibir-bibir si kecil2 itu bertanya.
"ada cicak lompat kat tudung cikgu.terkejut cikgu.nasib tak masok ke dalam baju"... hahhahahaha..jatuh terus EGO!
"mana cikguuuu????" diorang (3 budak laki) teruss sibuk mencari cicak tersebut.konon nak selamatkan cikguuu they ols drpd pengsan! hahahahaha

dapat tangkap! nama pun budak laki kan??bukannya takut dengan binatang2 macam gini. ishh.saya bukan takut.saya cuma geli hokayyy! euuuwwwww.

 comel lah diorang ni! gelabahhh semacam bila dengar cikguuu tetiba menjerit kat blakang.hahahah...
sebagai balasan,saya lepaskan mereka untuk keluar rehat awal hari ni.biasanya,hari RABU,kelas sayalah paling lambat kluar rehat..

THANKS SAYANG2 cikgu yang comel!
cikguuu sayanggg u olssss...


3 comments:

eh,tak cayer??meh klikk!!

bestt sangattt