Iklan ini

Monday, July 11, 2011

today.....


things i've done today morning till now:

MORNING
- g kejaa dgn hati suam2 kuku,well.....Monday bluess......
- PJ...aku menari lagu ricky martin utk warming up.ko mampoooo???aduhh,bikin malu betol.ada abg anta makanan RMT dtg masa aku tgh syiokk menari dgn budak2..maluuuu sehhhh!!abg tu senyum2 jak nengok ku mlayan budak dgn lagu "livin la vida lo ca".salu jak wrong timing sbb aku PJ dkt dgn dewan mkn.kompeni tu salu anta HARI ISNIN.time tu jugak aku tkedek2 bersenam dgn kanak2.
- PSK..kuiz ringkass.so,tk payah byk pot pett sana sini.bg arahan,terus buat!)
- RECESS TIME..tgh syok2 isi perut,dgr budak2 jerit ckp ada ular dlm t3.alahaiiiiiiii,suka tol wat kunjungan ke t3.
- PM...discus jwpn kuiz lepas smbil mulut aku TAK PERNAH TAK sebut nama2 ini^^JACKSON,DONALD,ERICSON,JIMMY^^koranggg tggu haaa,aku tgh dok wat projekk besar utk korang.tggu lah.mak jemah maseh bz dgn show.tu yg projek tangguh dulu.
- BM...wat p&p di comp lab sbb maseh fobia dgn haiwan pjg itu.kanak2 bg respon yg baik.aku pun blh la tersenyum lebarr....lagi 1 menda yg plg seronok,kanak2 pemulihan yg dulunya payah betol nk eja perkataan 2 suku kata skrg dh pandai baca walau maseh sekat2.alhamdulillah....

AFTERNOON
- went home! plan mau buat taik mata terus cancel sbb encek ayah baru tersedar yg NEO plu kena service!
- okey2,demi mu NEO,aku turutkan juak.naseb encek ayah sanggup teman aku p anta NEO utk service.
- balik umah, siap2 brg lam bilik supaya bakal mak mentua tak pening kpala (eh,asal tetiba melalut ni,tkde kaitan ponnn,saje interprem...hahah)

EVENING
- btindak sbg seorang anak yg btanggungjawb (kononn...)

NITE
- semgt utk iron baju smpi kamis membuak2.
- lesson plans....
- data SMM
- google bhn p&p smbil facebookinggggg (WAJIB)
- bfikir tentang perangai kanak2 yg bermacam ragam yg perlu diubah!
- n NOW,sdang dating dgn awak laa.hehehehe....

4 comments:

  1. memang xmampu alin nak warm up dgn lagu ricky martin,keh3

    ReplyDelete
  2. kemain lagi perjalan harian diaaa !

    ReplyDelete
  3. lisa ponnn kena prektis tol2 mlm b4 isnin tu takut pancit dpn anak2 murid.ehehe

    ReplyDelete
  4. hana: ehehehehe...tau tkperr...lengkap tu dr pagi smpi mlm :p

    ReplyDelete

eh,tak cayer??meh klikk!!

bestt sangattt