Iklan ini

Monday, January 24, 2011

arghh,x puas ati!


halo halo...
kemain lagi tajok entry ko kan cik lisa?pa yg ko x puas ati hah??apaaa?cakapp...cakapppp!!!

haa,apa yg aku x puas ati ni?pelik tol la.asek x puas ati jak keja aku,bila ati aku nk puas ha?
yelaaa,aku tk puas ati dgn ending cite SPA QISTINA tu haaa...
aku kemain lagik smgt nk nengok ending yg hot gitu.
tp hampeh....cm tgantong jak ending cita tu td.nengok julia lakonan farahdhiya kena cucok perut,abis cmtu jak.then pemangsa nya aku kureng pasti,aku ingat maya (tiz zaqiyah) yg p cucok dia sbb mmg diorg dh plan nk jumpa ri tu,then tetiba lak ada si wani(wife kazen dafi) muncul.pastu, liza abdulllah gak tetiba ada.yg mana 1 pemangsa ni??aduh....cmana dgn nasebb dafi?dgn family qistina pulak?

aduii,frust giler aku dgn ending cmtu.hope ade smbgn nya nanti eh.well,aku sejak dok tanam anggor ni,hmpir suma cita kt tv aku dok layan.seronok weyy,tkda sapa kt umh,tkyah la gaduh2 nk rebut nengok stesen tv apa kn?smpikn tk larat aku nk nengok crita kt tv yg kdg2 dlm 1 masa,ada 2 cita skali aku nk nengok haa.

okeylah,begitula td ketidakpuashatian aku yg telah dluahkn dlm belog chickylisa sukasuka.skati aku la nk luah kt sini kn.belog aku,bkn belog kau pun.
assalamualaikum..
^___^

2 comments:

  1. tumpang lalu..blog anda comel!! kalau free singgah la di blog sy :)

    ReplyDelete

eh,tak cayer??meh klikk!!

bestt sangattt